Al enige tijd zoek ik een baan binnen de jeugdzorg/welzijnsector en hoop dat mijn mede Boloboosters mij kunnen helpen in mijn zoektocht.

Graag werk ik in uitvoerende functies, zoals intaker/screener, hulpverlener, (school)maatschappelijk werker, jongerenwerker en het geven van trainingen (individueel&groepsgewijs). Een functie als projectmedewerker/manager is een ambitie op de langere termijn.

Activerende, stimulerende coaching en oplossingsgericht werken zijn competenties van mij die ik binnen alle functies kan inzetten. Eén van mijn kwaliteiten is mijn “out-of-the-box” denken en hierdoor kan ik vaak tot creatieve oplossingen komen. Dit viel ook de directie van BJAA op. Zo buig ik negatieve situaties om tot iets positiefs en denk buiten de gevestigde kaders. Ik zet mijn eigen levenservaringen in op een professionele manier. Zo heb ik vele hulpweigeraars gemotiveerd tot hulp.

Mijn communicatieve vaardigheden zijn van goede kwaliteit. Ik hou van schrijven en zet informatie op een heldere wijze om in tekst. Dit is te zien in mijn rapportages. In presentaties kan ik mijn deskundigheid duidelijk overbrengen, waarbij ik enthousiast ben en aansluit bij de doelgroep.

Samenwerken bevalt mij goed. Ik maak makkelijk contact. Veelal weet ik anderen te overtuigen door mogelijkheden te accentueren. Ik ben een bemiddelaar die alle partijen respect geeft om uit de impasse te komen. Naast mijn eigen visies, heb ik aandacht voor wat andermans mening. Binnen overlegsituaties ben ik initiërend en actief.

Ook zelfstandig kan ik goed uit de voeten. Ik ben verantwoordelijk, haal deadlines en werk gestructureerd.

Potentiële werkgevers zullen aan mij een enthousiaste en gemotiveerde medewerker hebben met een gezonde passie voor de jeugdzorg en met oog voor kwaliteit.

Degene die de baan voor mij heeft/weet, krijgt van mij een persoonlijk dank je wel pakket. Alvast bedankt!

Mijn contactgegevens:
Telefoon: +31640738261
Email: Sanndrum123@outlook.com
LinkedIn: nl.linkedin.com/in/sandrarison/