Studioninedots vestiging Bos en Lommer

vacature:
Office assistant / Receptioniste (stagiair of starter)

Studioninedots is een international opererend architecenbureau, gevestigd in Amsterdam. Met een jong, ambitieus en dynamisch team van 15 medewerkers, zijn wij werkzaam op het gebied van stedebouw en architectuur.

Ter versterking van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Office assistant / Receptionist, die graag werkervaring wil opdoen, gevoel heeft voor hospitality en die vertrouwd is met de Engelse taal.

Als Office assistant / Receptioniste ben je het eerste aanspreekpunt voor gasten, beantwoord je de telefoon en zorg je ervoor dat mensen zich welkom voelen. Je ondersteunt de Officemanager bij alle voorkomende werkzaamheden zoals, secretariële werkzaamheden, administratieve werkzaamheden en facilitaire aangelegenheden.

Functie-eisen:
MBO/HBO werk- en denkniveau
Relevante opleiding
uitstekende communicatieve vaardigheden
klantvriendelijk
flexibel en stressbestendig
discreet en nauwkeurig
beheerst Nederlands en Engels in woord en geschrift
ervaring met Mac is een pré

Wij bieden:
een prettige werksfeer
een creatieve stageplaats / parttime functie (3 dagen per week)
salaris conform minimumloon

Spreekt deze functie je aan, wil je een mooie start maken in je loopbaan en voldoe je aan alle functie-eisen, stuur dan je curriculum vitae met pasfoto en motivatiebrief per e-mail naar mbn@studioninedots.nl ter attentie van Marianne Bogman onder vermelding van “sollicitatie office assistant”.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.