Soms zit het mee en soms zit het tegen. Wat doe jij als zelfstandig ondernemer op het moment dat het financieel even niet voor de wind gaat? Grijp je tijdig in, om je bedrijf weer op de rails te krijgen, of wacht je tot een kleine hobbel een groot probleem wordt? Er zijn verschillende ondersteunende regelingen voor ondernemers. Zo kun je via de gemeente Amsterdam BBZ of IOAZ aanvragen en is er de weg naar schuldhulpverlening. Ook zijn er andere partijen die graag hun diensten aanbieden om je uit de financiële penarie te helpen.
In het kader van AmsterdamZZP brengen we op dit moment in kaart hoe het aanbod van deze financiële instrumenten functioneert en wat jouw ervaringen zijn. Heb jij ooit gebruik gemaakt van deze regelingen? Hoe ontdekte je waar je terecht kunt? Heb jij ideeën hoe ondersteuning voor ondernemers eruit moet zien? Dan komen wij graag met jou in gesprek. Ook als je nooit gebruik van zo’n regeling hebt hoeven maken, omdat je bedrijf prima loopt, maar je wel een mening hebt over hoe ondersteuning aan ondernemers eruit zou moeten zijn, dan spreken we je graag.
Op 18 mei organiseren wij een groepsbijeenkomst waarin we met jou in kaart gaan brengen hoe de zoektocht naar financiële ondersteuning van de zzp’er verloopt, welke problemen je tegenkomt en wat er volgens jou goed gaat of beter kan. Wil jij meedoen aan de bijeenkomst om jouw ervaringen en ideeën met ons delen? Meld je aan via info@amsterdamzzp.nl. Het programma en de locatie volgen. Uiteraard wordt je aanmelding volledig vertrouwelijk behandeld.